Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Kryssa Lätt - Prenumeration

I Kryssa Lätt får man en bra hjälp med att komma igång med vanliga kryss, sudokun, korsord och andra pyssel.

Mer information
• Lätta med massor skoj
• Kryssfavorit
• Tjockaste kryssboken
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Svårighetsgrad Lätt
Språk svenska
Antal sidor 128
Storlek 21 x 30 cm
Level 1 till 2 pennor
Antal nr per år 7

Kryssa lätt är en favorit bland alla krysslösare som vill ha en blandning av olika slags hjärngympa och med en lagom nivå på utmaningarna. I sju utgåvor per år dukar Kryssa lätt upp traditionella bildkryss på längden och tvären – stora kryss över ett helt uppslag, enkelsidor och mindre kryss för den som vill lösa något lite snabbare.

Kluriga krypton och sifferkryss blandas med kändiskryss, men som omväxling dyker även ”Slingerkryss” och ”Krisskross” upp på sidorna i Kryssa Lätt.

Här finns även ”Hörnan” och ”RuteRutan” som bjuder på ett lite annorlunda sätt att pussla ihop ord till ordflätor och knepiga och utmanande ”Hitta orden”, där orden kan sökas både lodrätt, vågrätt, baklänges eller diagonalt.

”K-doku” är en variation av vanliga sudoku, där siffrorna även ska matcha det räknesätt som finns angivet i de olika fälten. Men i Kryssa lätt finns även flera uppslag med traditionella siffersudokun! Andra utmaningar för den som vill ha något mer än bokstäver att fundera över är ”X-doku”, ”KryssRing” och ”Kakuro”.

Kort sagt är Kryssa lätt en härlig blandning av smarta och roliga kryss, krypton och pussel som räcker länge och är perfekt att ha redo att plocka något roligt ur. För den som inte nöjer sig med förströelse och chansen att hålla hjärnan skarp finns chansen att vinna fina priser med ett antal tävlingskryss på de 132 sidorna!

Write Your Own Review
Du recenserar: Kryssa Lätt - Prenumeration
Ditt betyg