Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Bra Korsord - nr 8

Startar från
2024/06/12
Nästa utgåva utkommer
2024/07/10

Krysstidningen för dig som vill ha medelsvåra och svåra kryss i en verkligt varierande blandning.

Mer information
• Kryssfavorit
• Passar den kluriga
• Tidlöst & klassiskt
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Språk svenska
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad Svårt
Antal sidor 40
Level 4 pennor
Utgivningsdatum Utgivningsdatum
Nästa utgåva utkommer 10 juli 2024

Lite tuffare – mycket roligare! Så står det på Bra Korsords omslag, och det är precis vad Bra Korsord är. Bra Korsord är korsordstidningen som blandar medelsvåra och svåra kryss till en perfekt utmaning för dig som löst korsord ett tag.

Sveriges bästa korsordsmakare gör varje nummer av Bra Korsord till en upplevelse! Med kluriga ledtrådar, fyndiga bildord och roliga foton blir Bra Korsord flera timmars underhållande korsordslösning. De kreativa formaten, som ”Fyrfaldigt”, ”Takt & ton”, ”Triss i kryss” och ”Sjung ut”, ger omväxling och bidrar till att Bra Korsord blir en närmast perfekt korsordstidning!

I varje nummer bjuder vi också på ”Nyfiken på” – ett helt korsord om ett specialämne. Det kan handla om allt från kungahuset till schack och svenska deckardrottningar. Det är ett uppskattat inslag i Bra Korsord som fördjupar sig i ett ämne och sätter din allmänbildning på prov.

Allmänbildningen har man också nytta av när man löser ”Författaren”, korsordet om en aktuell eller klassisk författare, liksom när man löser ”Krysset om”, där numrets kända omslagsperson porträtteras.

Varje månad kommer ett nytt fullmatat nummer av Bra Korsord ut. Enklaste sättet att inte missa något är att ta en prenumeration här på Tankesport.se.

Du kan också köpa senaste numret av Bra Korsord här för att se om det är en korsordstidning för dig. Då får du 44 sidor korsord i olika svårighetsgrad som är lite tuffare och mycket roligare. Du kommer inte att bli besviken!

 

Write Your Own Review
Du recenserar: Bra Korsord - nr 8
Ditt betyg
Våra favoriter