Snabb leverans
Snabb leverans
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
Komplett sortiment
Komplett sortiment

Kändiskryss - nr 4

Startar från
2022/11/10

Massor av lagom lätta kryss och pyssel om aktuella kändisar.

Mer information
• För dig som älskar gåtor
• Innehåller många olika inslag
• Vår NYA kryssfavorit
  • Snabba leveranser
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Korsord
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad N.A.
Antal sidor 48
Level N.A.
Utgivningsdatum Utgivningsdatum

Kändiskryss är korsordstidningen som är maxad med den roligaste mixen av korsord, krypto, ordpussel, quiz och sökord. Fullt med folkkära favoriter från både förr och nu. 56 sidor sprängfyllda med kryss och pussel om svenska och utländska kändisar

Kändiskryss bjuder på en härlig blandning av lätta och medelsvåra korsord. Tidningen ger dig välbehövlig avkoppling och glad underhållning varje månad med många fina priser i potten. Eller vad sägs om att vinna presentkort, Sverige-lotter eller en prenumeration på Kändiskryss eller någon annan av Tankesports roliga krysstidningar? Vill du inte tävla utan bara lösa korsorden för ditt eget höga nöjes skull så går det precis lika bra.

Är du en traditionell korsordslösare som gillar ett stort uppslagskryss där du får klura lite lagom mycket? Eller är du mer den pyssliga typen som gillar olika typer av ordpussel eller mindre webbkryss? I Kändiskryss behöver du inte välja utan kan lugnt lösa det du gillar i din egen takt. På köpet får du nyttig hjärngympa, som på bästa sätt håller de små grå i trim.

Kändiskryss kommer ut 4 gånger om året och bjuder på en härligt pigg blandning av lätta och medelsvåra korsord, med favoriter som ”Minnesrutan”, ”Krysset om” och ”Nostalgikern”. Perfekt för dig som älskar ord och vill slippa ta till uppslagsböcker eller söka annan korsordshjälp för att att klara hela krysset.

Write Your Own Review
Du recenserar: Kändiskryss - nr 4
Ditt betyg
Våra favoriter