Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Knep & Knåp Extra - nr 4

Startar från
2023/11/23

Kryssälskarens bästa vän med extra många kul kryss på lätt nivå.

Mer information
• Lätta med massor skoj
• Garanterat många timmar krysskul
• Tjockaste kryssboken
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Korsord
Storlek 19 x 26,5 cm
Svårighetsgrad Medelsvår
Antal sidor 96
Level 3 pennor
Utgivningsdatum Utgivningsdatum

Knep & Knåp Extra är en supertjock krysstidning på hela 100 fullmatade sidor som kommer ut fyra gånger om året. Här hittar du en rikligt varierad blandning av kryss, korsord, sudokun, sökord, ordpussel, bokstavsbygge, tectonic, krisskross, krypto, bit för bit, finn fem fel, juniorsidor, ordtrappan, ordspiralen, kryss med ordlista och juniorsidor.

Knep & Knåp Extra har hela 46 tävlingar i varje nummer. Du väljer själv om du tävlar med att skicka in kupongen du hittar i slutet av tidningen eller om du skriver in dina svar på vår hemsida tankesport.se.

Knep & Knåp Extra har många uppslagskryss som inbjuder till långa krysstunder, massor av härliga ensidesinslag och fullt av pyssliga mindre inslag.

För storkryssaren har vi uppslagskryss att drömma dig bort med, ensideskryss, kryss med ordlista och barnkryss. För den som gillar siffror hittar du sudokun, tectonic, krypton och sifferpussel. Älskar du sökord? Då är Knep & Knåp Extra tidningen för dig. Här finns både små och stora sökord. Är krisskross din melodi? Knep & Knåp Extra har flera stora och små krisskross och dess systerinslag bildpussel och bokstavsbygge. Dessutom hittar du ordspiralen, bit för bit och stora och små korsord. Tidningen har ett litet handväskvänligt format och det är alltid ett djur på omslaget. Tidningen har i varje nummer flera sidor för barn, juniorsidorna. En tidning där alla i familjen hittar ett inslag som passar!

Write Your Own Review
Du recenserar: Knep & Knåp Extra - nr 4
Ditt betyg
Våra favoriter