Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Korsordstidningen - nr 3

Startar från
2023/06/01

Korsordstidningen innehåller säsongsbaserade korsord, krypto och kryss med teman som Höst, Jul, Vinter, Påsk, Sommar, Semester.

Mer information
• För dig som älskar gåtor
• Garanterat många timmar krysskul
• Tjockaste kryssboken
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
paketerbjudanden
  • Korsordstidningen + Sommarkryssaffischen

    +

    Normalt pris 228,00 kr Grundpaket 216,60 kr

    -5%

Mer information
Kategorier Bildkryss
Språk svenska
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad Lätt
Antal sidor 128
Level 2 pennor
Utgivningsdatum Utgivningsdatum

Korsordstidningen kommer som en fullmatad överraskning sex gånger om året. Över 200 lätta kryss och knåp ryms på sidorna, en rejäl laddning pyssel som räcker riktigt länge.

I Korsordstidningen finns verkligen något för alla - och att innehållet är en blandning av olika slags hjärngympa gör att sidorna bjuder på nya utmaningar varje gång. Lagom kluriga helsideskryss mixas med enklare mindre korsord som passar när du får en stund över.

Men här finns mer än så: Kändiskryss, matkryss och krypton ger variation till de traditionella bildkryssen, och ordflätor som ”Bit för bit”, ”Krisskross” och ”Hörnan” ger omväxling till korsordens bokstavsrutor och ledtrådar.

Den som har ett säkert öga kan briljera i sökord, där ord på olika teman gömmer sig både baklänges och framlänges och på tvären i ett virrvarr av bokstäver.

Bokstäverna får dock vila på uppslagen med sudoku och K-doku, en variant där sifforna även ska stämma överens med de räknesätt som anges i fälten.

Rena bildklurigheter som “Camping” och “Finn fem fel” låter dig koppla av, precis som de meditiativa färgläggningssidorna.

Du kan också vinna fina priser, om inte tillfredsställelsen i att ha lyckats lösa Korsordstidningens alla klurigheter är belöning nog. Bland sidorna dyker tävlingskryss i olika storlekar upp – bara att skicka in lösningarna eller tävla på tankesport.se när du listat ut dem och hoppas på vinst!

Write Your Own Review
Du recenserar: Korsordstidningen - nr 3
Ditt betyg