Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Lekande Lätta kryss - nr 2

Startar från
2023/05/25

132 fullmatade sidor med lättlösta kryss, plus en avdelning med roliga uppgifter att lösa tillsammans med barnen eller barnbarnen!

Mer information
• Lätta med massor skoj
• Lyxutgåva
• Tjockaste kryssboken
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
paketerbjudanden
  • Lekande Lätta Kryss + Sommarkryssaffischen

    +

    Normalt pris 208,00 kr Grundpaket 197,60 kr

    -5%

Mer information
Kategorier Korsord
Språk svenska
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad Lätt
Antal sidor 128
Level N.A.
Utgivningsdatum Utgivningsdatum

Lekande lätta kryss är en nykomling bland krysstidningarna det senaste året, som snabbt blivit mycket populär. I den här matiga krysstidnigen på 132 sidor finns här något för alla, stora som små. Det är en familjevänlig mix där alla kan hitta något som lockar – antingen att klura ut på egen hand eller för äldre och yngre att lösa tillsammans.

Utöver de traditionella kryssen - som i Lekande lätta kryss dyker upp som bildkryss i olika svårighetsgrader och storlekar, från helsidor till enklare minikryss - finns här även krypton, kryptogram, sifferkryss, krisskross och sökord.

Några nya slags utmaningar har vi bakat in i mixen, bland annat ”Bikupan” och ”Hörnan”, där du ska skriva in ord i ordflätor på ett lite annorlunda sätt.

Blir ni trötta på bokstäver bjuder Lekande lätta kryss även på sudoku, pentadokun och sifferlek för den som vill utmana hjärna med sifferpyssel. Här finns dessutom skoj för de allra yngsta, helt utan krav på att kunna skriva själv – som färgläggningssidor, bildklurigheter, ”Prick till prick” och ”Finn 10 fel”..

På mittuppslaget finns det extra stora ”Tävlingskrysset”, som du kan skicka in lösningen på för chansen att vinna fina priser. Men den största vinsten är förstås att hela familjen med Lekande lätta kryss får många timmars pyssel tillsammans!

Write Your Own Review
Du recenserar: Lekande Lätta kryss - nr 2
Ditt betyg