Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Sverigekrysset - nr 8

Startar från
2023/11/23
Nästa utgåva utkommer
2024/01/11

Det bästa vi har kan man aldrig få för mycket av. Sverigekrysset är fyllt med härliga kryss, korsord och bilder på det vi älskar allra mest. Här hittar du allt från mat, kändisar och handarbete, till svenska pärlor och, så klart, Sveriges sötaste barn & djur! En tidning med lätta och underhållande kryss!

Mer information
• Lätta med massor skoj
• Perfekt att ta med på semestern
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Språk svenska
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad Lätt
Antal sidor 32
Level 1 till 2 pennor
Utgivningsdatum Utgivningsdatum
Nästa utgåva utkommer 11 jan. 2024

Sverigekrysset är den roliga och intressanta korsordstidningen som tar avstamp i allt det fina och spännande som händer och finns runtom i vårt avlånga land! Testa din kunskaper i Sveriges underbara natur och platser - fåglar, blommor, växter, havsdjur. Inget ämne är för stort eller för litet i Sverigekrysset när det gäller vår vackra och variationsrika flora och fauna.

Är du intresserad av kända svenskar så har vi fler kryss och krypto om allt från författare till aktuella artister och välkända tv-personligheter som har något kul eller intressant på gång i rutan. Om du är nyfiken på både kända och mindre kända platser i Sverige så åker vi i varje nummer runt i alla landsändar för att uppmärksamma intressanta fakta kombinerat med vackra vyer i det mycket uppskattade uppslagskrysset ”Platser på...”.

I Sverigekrysset hittar du ofta spännande och intressanta temakryss som handlar om konst och design eftersom det är ett ämne som är mycket uppskattat tema bland våra lösare. Det kan vara allt från kvinnliga pionjärer inom designhistoria till knasiga konstverk till häftig och spännande arkitektur. I Sverigekrysset hittar du alltid flera stora bildkryss och klassiska korsord med underhållande och varierande teman, den gemensamma nämnaren är alltid Sverige. I tidningen finns alltid även flera olika typer av skojiga ordpyssel såsom ”Bikupan”, ”Krisskross”, ”Bit för bit” och ”Sökord”. Gillar du även lekar och pyssel med siffror och logik, så bjuder vi självklart även på sudoku, tectonic och ett klassiskt sifferpussel. Sverigekrysset bjuder helt enkelt på en intressant, rolig och underhållande mix av ord, siffror och lagom kluriga tankenötter.

Sverigekrysset utkommer med 8 nummer per år och är alltid maxat med underhållning.

Write Your Own Review
Du recenserar: Sverigekrysset - nr 8
Ditt betyg