Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

5 praktiska saker vi alltid har med oss på resan

Av: Malin Perlheden

Känns det som att du släpar hela badrummet med dig i resväskan varje gång du åker på semester? Nu är det slut på slitet – här listar vi fem smarta, och lätta saker, som är det enda du behöver!

En resenecessär är ett måste – oavsett om du planerar en kort weekend eller en långresa. Och visst har vi alla varit där, man står dagen innan semestern och ska packa ner alla saker från badrummet… Så får det inte plats! Men lugn, bara lugn, med några praktiska ting kan du alltid vara redo för nästa äventyr.

Här listar vi saker som är strålande att ha med sig! Gemensamt är att de varken är skrymmande, tunga eller dyra. Investera i dessa och, vi lovar, du kommer att tacka dig själv!

5 saker att ha i reseneccesären

1. En skön morgonrock
Även om du åker på semester till varma länder, är det skönt att ha ett plagg att svepa om sig morgon och kväll. Men eftersom morgonrockar ofta är både stora och otympliga, brukar de bli det första man väljer att packa upp igen när väskan inte går att stänga. Den svenska designduon Hanna Butler och Karlin Olu Lindgård har löst detta åt dig med en läcker morgonrock som passar perfekt i bagaget.

2. En riktigt smart hårprodukt!
Kombinationen av plattång och borste i ett revolutionerar hårvård. På bara några minuter gör den håret både platt och rakt – dessutom kan du skapa volym med den. Med värmeregulator och keramisk borste skadar denna plattborste inte håret. Den är dessutom så liten och smidig att den går ner i bagaget inför semestern.

3. Förstoringsspegel
Hur många gånger har du inte stått i badrummet på hotellet och upptäckt att den inte har en förstoringsspegel? Med sugproppar på baksidan är det bara att ta ned denna förstoringsspegel från badrumsspegeln där hemma och lägga ned i bagaget. Den är liten, praktisk och förstorar tio gånger om.

4. Necessärer 2-pack
En bra necessär är förstås grundläggande – och här finns en lösning som tar det enkla resandet till nästa nivå! Detta set, med en stor necessär för hemmet, och en matchande mindre för resan, tillgodoser två behov i ett. Den vattenavstötande beläggningen håller necessären fräsch under lång tid.

Hårborstar med hög kvalitet
Att investera i en riktigt bra svinhårsborste är klokt; dessa borstar reder inte bara ut tovor och är skonsammare mot håret än vanliga borstar – de är även riktigt bra för din hårbotten. Den lilla modellen är perfekt att slänga med i väskan eller ta med på resan!

 

Fler kluringar från Tankesport