• Snabb leverans
  • Handla tryggt med Klarna
  • Komplett sortiment

Korsordshjälp med Tankesports korsordslexikon krysslösaren

Har du kört fast i ett korsord? Lugn, du behöver inte ringa varken kryssakuten eller korsordsakuten!

Du får snabb och enkel korsordshjälp av krysslösaren här helt utan reklam och tredjepartsannonser. Välj bara antalet bokstäver i ordet du fastnat på, skriv in de bokstäver du har i respektive ruta eller lämna rutan blank för de bokstäver som är okända. Vips så har du en massa bra förslag som hjälper dig med ditt korsord.

Du kan vara helt säker på att de föreslagna orden i vårt korsordslexikon är korrekta – de kommer nämligen från Svenska Akademiens ordlista och innehåller ca en miljon unika ord. Det gör dock att du tyvärr inte kan få fram några egennamn eller platsnamn.

Lycka till med kryssandet! 

Med vänliga hälsningar Tankesport

 

OBS! Vi har upptäckt en del buggar i Krysslösaren och vi jobbar för fullt med att lösa dem. Sökmotorn kan exempelvis inte hantera mellanslag, så när du fyller i dina givna bokstäver behöver du antingen enskilt klicka i respektive ruta du vill fylla i, eller använda tabb-tangenten för att hoppa mellan rutorna. Har du råkat få ett mellanslag i någon av rutorna kommer du inte att få några träffar. Ett annat problem är att det för närvarande inte går att använda Å, Ä och Ö i sökningen på mobiltelefon, men det kan även finnas andra buggar. Vi ber om ursäkt för att det strular och arbetar vidare för att få till en smidig lösning, för vi vet att Krysslösaren är en viktig och uppskattad funktion på tankesport.se.

 

Antal bokstäver i ordet

NYHETER PRESENTERAS AV KRYSSLÖSAREN

PRENUMERATIONER PRESENTERAS AV KORSORDSLEXIKON ONLINE

KORSORDSHJÄLP ONLINE & ALLA KORSORD