Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Korsord online

Hälsa på i Tankesports värld av korsord online, där nöjet möter teknikens bekvämlighet! Dyk ner i en ocean av korsord som alltid är redo att kittla dina gråa celler när suget slår till. Oavsett om du är ute med mobilen, myser med läsplattan eller surfar vid datorn, så är en omgång hjärngympa aldrig mer än ett klick bort. Med korsord online är varje ledtråd en inbjudan till äventyr – rakt i din ficka! Du hittar dem i din dator, på din läsplatta och i din mobil.


Digitala korsord passar perfekt när du har en liten stund över, när du väntar på tåget, sitter i tandläkarens väntrum eller på bussen på väg till jobbet. Här behövs inte en tidning, en penna eller ett radergummi, allt finns bara ett knapptryck bort. Hos oss kan du ägna dig åt att lösa bildkryss online, sudoku online och sökord online. Vi vill också slå ett slag för det nya sifferpusslet, tectonic, som blivit väldigt populärt. Testa det och låt dina små grå få jobba lite extra.

För dig som vill komplettera med, eller föredrar en klassisk korsordstidning eller en korsordsprenumeration går det självklart att köpa sådana här på Tankesport. Kryssa lugnt! 


Utmanande kul, när som helst, var som helst

  • Välj bland mer än 20 olika varianter. Allt av Tankesport-kvalitet.
  • Bjud in vänner och familj att lösa ett kryss tillsammans.
  • Korsord online på din dator, surfplatta och mobil
  • Använd smarta ledtrådar under spelets gång, till exempel en vår avancerade krysslösare
  • Kryssa ostört. Ingen reklam. Aldrig.

*Efter 7 dagar avslutas din provperiod automatiskt, så du förbinder dig inte till något.

NYHETER