Snabb leverans
Snabb leverans
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
Komplett sortiment
Komplett sortiment

Korsord online

Välkommen till Tankesports korsord online! Det har blivit alltmer populärt att lösa korsord digitalt. Fördelen med korsord online är att de alltid finns lättillgängliga närhelst du känner dig sugen på lite hjärngympa. Du hittar dem i din dator, på din läsplatta och i din mobil.

Digitala korsord passar perfekt när du har en liten stund över, när du väntar på tåget, sitter i tandläkarens väntrum eller på bussen på väg till jobbet. Här behövs inte en tidning, en penna eller ett radergummi, allt finns bara ett knapptryck bort. Hos oss kan du ägna dig åt bildkryss, sudoku och sökord. Vi vill också slå ett slag för det nya sifferpusslet, tectonic, som blivit väldigt populärt. Testa det och låt dina små grå få jobba lite extra.

För att spela ett av våra mest populära spel måste du logga in. Har du inget konto än? Registrera dig nu och Lös digitala korsord online så mycket du vill, utan kostnad.

För dig som vill komplettera med, eller föredrar en klassisk korsordstidning kan du självklart köpa en sådan i vår webbshop. Kryssa lugnt! 

NYHETER