Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Kors & Tvärs - Prenumeration

Nästa utgåva utkommer
2023/10/12

Kors & Tvärs är en underhållande tidning fylld med ordpyssel, allt från klassiska korsord och kryss till ordlekar.

Mer information
• Lätta med massor skoj
• Innehåller många olika inslag
• Kryssfavorit
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Svårighetsgrad Medelsvår
Språk svenska
Antal sidor 32
Storlek 21 x 30 cm
Level 3 pennor
Antal nr per år 18
Nästa utgåva utkommer 12 okt. 2023

Den roliga korsordstidningen med en aktuell kändis på omslaget – Kors & Tvärs är en underhållande tidning fylld med olika typer av ordpyssel, allt från klassiska korsord och kryss till ordlekar som ”Bubblaren”, ”Ordmosaik”, ”Bikupan” och ”Sökord”. Är du road av sifferpussel och klurigheter med siffror så har vi både klassiska sudoku och det populära sifferpusslet ”Tectonic”, allt i en rolig, underhållande och spännande mix. Oavsett om du är road av ord, siffror eller bara vill få gnugga dina.

Varje nummer innehåller kryss och korsord om kändisar, resor, djur och aktuella händelser, det kan vara allt från stora filmpremiärer till roliga tv-program, och ibland även stora sportevenmang, såsom simning, skidor och Olympiska spelen. I tidningen hittar du alltid flera stora uppslagskryss med flera skojiga och varierande teman, det kan vara allt från inredning, mode, god mat till geografi och lekfulla inslag med flaggor.

Kors & Tvärs utkommer 18 gånger per år och är en perfekt korsordstidning för dig som vill bli road men även lära dig nya saker – allt i en skojig och spännande mix och alltid med glimten i ögat. Ett maxat exemplar av Kors & Tvärs i händerna kommer ge dig flera timmars underhållning och lagom kluriga tankenötter. 

Write Your Own Review
Du recenserar: Kors & Tvärs - Prenumeration
Ditt betyg
Våra favoriter