Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Lätt & Lagom - Prenumeration

Nästa utgåva utkommer
2024/07/10

Perfekta valet för dig som vill ha en tidning med alla kryssen på behaglig medelnivå.

Mer information
• För dig som älskar gåtor
• Innehåller många olika inslag
• Kryssfavorit
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Svårighetsgrad Medelsvår
Språk svenska
Antal sidor 32
Storlek 21 x 30 cm
Level 3 pennor
Antal nr per år 12
Nästa utgåva utkommer 10 juli 2024

Lätt & lagom är korsordstidningen som är maxad med den roligaste mixen av korsord, krypto, ordpussel, quiz och sökord, för dig som vill kryssa mellan lätt till svårt.

Lätt & lagom bjuder på en härlig blandning av lätta och medelsvåra korsord med roliga och lite underfundiga bilder och skojiga bildord. Tidningen ger dig välbehövlig avkoppling och glad underhållning varje månad med många fina priser i potten. Eller vad sägs om att vinna presentkort, Sverige-lotter eller en prenumeration på Lätt & lagom eller någon annan av Tankesports roliga krysstidningar? Vill du inte tävla utan bara lösa korsorden för ditt eget höga nöjes skull så går det precis lika bra.  

Är du en traditionell korsordslösare som gillar ett stort uppslagskryss där du får klura lite lagom mycket? Eller är du mer den pyssliga typen som gillar olika typer av ordpussel eller mindre webbkryss? I Lätt & lagom behöver du inte välja utan kan lugnt lösa det du gillar i din egen takt. På köpet får du nyttig hjärngympa, som på bästa sätt håller de små grå i trim.

Lätt & lagom kommer ut 12 gånger om året och bjuder på en härligt pigg blandning av lätta och medelsvåra korsord, från gamla favoriter som ”Porträttet”, ”Filmklassikern” och ”Musikaliskt” till nyare inslag som ”Halvkombi” och ”Ordflätan”. Perfekt för dig som älskar ord och vill slippa ta till uppslagsböcker eller söka annan korsordshjälp för att att klara hela krysset!

Write Your Own Review
Du recenserar: Lätt & Lagom - Prenumeration
Ditt betyg