Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Mästarkryss - Prenumeration

Nästa utgåva utkommer
2024/07/10

Mästarkryss är en verklig utmaning för dig som älskar riktigt kluriga Kryss av Sveriges i särklass främsta korsordskonsturktörer. 

Mer information
• Garanterat många timmar krysskul
• Kryssfavorit
• Passar den kluriga
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Svårighetsgrad Avancerat
Språk svenska
Antal sidor 32
Storlek 21 x 30 cm
Level 5 pennor
Antal nr per år 6
Nästa utgåva utkommer 10 juli 2024

I Mästarkryss hittar du Sveriges svåraste korsord!

Det är Sveriges bästa korsordsmakare som ser till att Mästarkryss verkligen är något att sätta tänderna i för den avancerade lösaren. Ingen annan korsordstidning i Sverige bjuder på samma utmaning som Mästarkryss när det gäller kluriga kryss. Bland korsordskonstruktörerna som lägger Mästarkryss ribba högt finns Åsa Bodell, Mikael Wendeberg och Jerry Waldemarsson.  

I Mästarkryss kan du testa både krypto och sudoku, men det är bildkryssen som står för den största utmaningen. Flera uppslagskryss (korsord över två sidor) av det svåraste slaget tar sin tid att lösa även för den bäste - som exempelvis ”Elitkrysset” av H-C Nygårdh. Här gäller det att använda all sin kreativitet och vända på orden mer än en gång för att hitta lösningen!

Sex gånger om året kommer ett nytt nummer av Mästarkryss ut. Det är 36 sidor av Sveriges tuffaste korsord som varar länge. Enklaste sättet att ta del av Mästarkryss alla utmaningar är att prenumerera. Det gör du lätt och snabbt här på sidan!

Vill du testa och se om Mästarkryss verkligen är så svår som vi säger? Då kan du köpa senaste numret här i webbshopen på Tankesport.se.

Mästarkryss är korsordstidningen för dig som vill ha en riktig utmaning! 

Write Your Own Review
Du recenserar: Mästarkryss - Prenumeration
Ditt betyg