Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Nybörjarkryss - Prenumeration

Nästa utgåva utkommer
2024/07/10

Krysstidningen för dig som precis har börjat lösa korsord eller som gärna vill prova på det här med kryss. Du får en hel tidning full av roligt lätta kryss med extra stora rutor.

Mer information
• Extra stora kryss
• Nybörjarnivå
• Kryssfavorit
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Svårighetsgrad Lätt
Språk svenska
Antal sidor 40
Storlek 21 x 30 cm
Level 1 till 2 pennor
Antal nr per år 12
Nästa utgåva utkommer 10 juli 2024

Nybörjarkryss är krysstidningen för dig som precis har börjat lösa korsord eller som gärna vill prova på det här med kryss. Du får en hel tidning full av roligt lätta kryss med extra stora rutor. Nybörjarkryss har roat och underhållit krysslösare i flera decennier och är fortfarande en av Sveriges absolut största korsordstidningar med en stor skara trogna prenumeranter. Lika uppskattad av nybörjare som vana krysslösare som vill ha en lite enklare utmaning.  

Nybörjarkryss bjuder på en härlig blandning av lättlösta korsord med roliga bilder med skojiga bildord och underhållande ordpyssel. Tidningen ger dig välbehövlig avkoppling och glad underhållning varje månad med många fina priser i potten. Eller vad sägs om att vinna presentkort, Sverige-lotter eller en prenumeration på Nybörjarkryss eller någon annan av Tankesports roliga krysstidningar? Vill du inte tävla utan bara lösa korsorden för ditt eget höga nöjes skull så går det precis lika bra.

Är du en traditionell korsordslösare som gillar ett stort uppslagskryss där du får klura lite längre? Eller är du mer den pyssliga typen som gillar olika typer av ordpussel eller mindre webbkryss? I Nybörjarkryss behöver du inte välja utan kan lugnt lösa det du gillar i din egen takt. På köpet får du nyttig hjärngympa, som på bästa sätt håller de små grå i trim.

Nybörjarkryss kommer ut 12 gånger om året och bjuder på en härligt pigg blandning av lätta och roliga korsord, från gamla favoriter som ”Ordbanken”, ”Vet du vad?” och ”Roliga kryptot” till nyare inslag som ”Sjung med!” och ”Bildrutan”. Perfekt för dig som älskar ord och vill slippa ta till uppslagsböcker eller söka annan korsordshjälp för att att klara hela krysset.

Write Your Own Review
Du recenserar: Nybörjarkryss - Prenumeration
Ditt betyg