Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Appar

Vi är glada över att kunna erbjuda ett par riktigt bra appar till telefoner, iPad och surfplattor. Vi har vårt eget sifferspel Tectonic, en riktigt bra Sudoku-app, Quarks, Hitta Ordet och Tankesport-appen med ett brett utbud av uppgiftstyper.

Quarks

Åk på ett äventyr med Quarks! Besök spännande planeter tillsammans med Max, Bob, Lola, Orbit och Harry och få roliga utmaningar. Tjäna guldstjärnor för varje utmaning du klarar av. Samla alla pusselbitar på en planet för att fylla din prissamling.

Bra att veta:
• Gratis att ladda ner
• En trygg, rolig miljö
• Kan spelas offline så det krävs ingen uppkoppling vid spelande
• Kul med lärande

Ålder: 6+

Hitta Ordet Tankesport

Prova Hitta Ordet Tankesport gratis på din mobil eller surfplatta! Ha det så kul med den här roliga och populära uppgiftstypen.

Hitta Ordet Tankesport är det roligaste, enklaste och mest avkopplande ordspelet. Hitta listans alla ord där de har dolt sig i rutnätet och markera dem. Ord kan uppträda vågrätt, lodrätt och diagonalt. De kan överlappa och till och med läsas baklänges. I appen finns också uppgiftstyper som Labyrint, Med twist och Hitta Talet. Det finns tusentals uppgifter på 7 olika språk: svenska, engelska, danska, tyska, franska, spanska och holländska.

Tectonic

Testa Tankesports Tectonic-app GRATIS till mobil och surfplatta! Upptäck detta UNIKA, stimulerande och roliga sifferspel!

Det är enkelt och roligtatt spela Tectonic. En Tectonic-uppgift innehåller flera zoner som avgränsas av tjocka linjer, med allt från 1 till 5 rutor. Du ska fylla i talen 1-5 i varje zon i enlighet med hur många rutor zonen innehåller. En zon med en ruta ska alltså bara innehålla en 1:a, en zon med två rutor en 1:a och en 2:a osv. En siffra får aldrig vidröra samma siffra i en annan zon – vare sig horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

Sudoku

Prova den mest användarvänliga sudoku-appen, med kvaliteten från Tankesport, GRATIS i din mobil! Det finns ett brett urval av svårighetsnivåer för både nybörjare och experter.

Sudoku är en populär typ av sifferuppgift som kan lösas som ren avkoppling eller som en riktig tankenöt, samtidigt som den hjälper dig att träna upp ditt logiska tänkande. Fyll rutnätet så att varje rad, kolumn och 3×3-fält alla innehåller varje siffa från 1 till 9 en gång var.