Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Buslätta Korsord Special - nr 2

Startar från
2024/06/05
Nästa utgåva utkommer
2024/10/23

Lätta korsord, pyssel, rebusar, ordflätor, finn fem fel och målarbokssidor att färglägga själv. Många timmars pyssel till en ledig dag!

Mer information
• Roligt för barn
• Innehåller många olika inslag
• Nybörjarnivå
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Barnkryss
Språk svenska
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad Barn
Antal sidor 32
Level N.A.
Utgivningsdatum Utgivningsdatum
Nästa utgåva utkommer 23 okt. 2024

Buslätta Korsord är Tankesports allra lättaste tidning - full av läckra och härliga bilder, färg, humor men framför allt massor av hjälp på traven! I varje kryss, korsord, krypto, krisskross, sökord, ordpyssel eller andra klurigheter får du extra många hjälpord eller hjälpsiffror som stöd. Bildkryssen har oftast en ordlista – du kan helt enkelt se vilka ord som ska vara med i lösningen. I andra fall får varje bokstav en siffra, vilket hjälper dig vidare i kryssandet. Kanske är Buslätta Korsor
Tanken i Buslätta Korsord är att det ska vara roligt och lätt att kryssa! Vi brukar säga att en 12-åring ska klara av att lösa Buslätta Korsord, men den passar verkligen för människor i alla åldrar! Det här är tidningen som får dig att känna dig smart och stimulerad. Vi vill att du ska få en skön och självförtroendestärkande stund med roliga kryss, korsord, ordpyssel, sudukon och tectonics (de sistnämnda är sifferkryss) utan att behöva klura allt för mycket och länge. Självklart finns det också något för de allra minsta att färglägga och pyssla med.Buslätta Korsord är också en perfekt inkörsport till de medelsvåra krysstidningarna - här lär du dig på ett enkelt och trevligt sätt hur olika inslag i en krysstidning är uppbyggda. På köpet samlar du på dig  en hel del kunskap ocm klassiska nycklar (det som är din ledtråd i ett kryss), det vill säga typiska korsordsknep som gör att du lättare löser lite svårare kryss sen.Buslätta Korsord är perfekt gymnastik för de små grå! Och även en tidning du kan lösa tillsammans med din tonåring eller en vän. Buslätt... Och faktiskt buskul!Välkommen till Buslätta Korsords varma värld i 13 späckade nummer per år.

Write Your Own Review
Du recenserar: Buslätta Korsord Special - nr 2
Ditt betyg
Våra favoriter