Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Sudoku för alla - Prenumeration

Nästa utgåva utkommer
2024/07/10

Innehåller sifferpussel på alla nivåer. 100 sidor med 179 sudokun. 22 lätta, 72 medel, 48 svåra, 24 tuffa och 13 jättar i olika svårighetsgrader. Liten och smart sudokutidning i fickformat!

Mer information
• För dig som älskar logik
• För dig som gillar siffror
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Sudoku
Svårighetsgrad Medelsvår
Språk svenska
Antal sidor 96
Storlek 14 x 21 cm
Level 3 pennor
Antal nr per år 13
Nästa utgåva utkommer 10 juli 2024

Sudoku för alla är den lilla och smarta sudokutidnigen i ett vacker och fiffigt fickformat för dig som inte kan få nog av att lösa sudoku! Tidningen är precis vad den heter och erbjuder tankenötter för hela familjen med många timmars hjärngymnastik, som övar de små grå i logiska utmaningar på din egen nivå.

Sudoku, de japanska sifferpusslen, har sedan 1980-talet tagit världen med storm, även om det dröjde till den här sidan millennieskiftet som vi svenskar hoppade på siffertåget. Men som vi gjorde det efter det - och Sudoku för alla har sedan dess varit en konstant i tidningshyllan och får ständigt nya följeslagare med sitt fokus på traditionella sudokun av hög kvalitet.

Sudoku för alla kommer ut 13 gånger om året och bjuder på en härligt underhållande blandning av allt från lätta till svåra sudokun, fördelat på 100 sidor med 179 sudokun: 22 lätta, 72 medelsvåra, 48 svåra, 24 tuffa och 13 jättar i olika svårighetsgrader. Det smidiga fickformatet gör att du enkelt kan ta med dig tidningen och ge dig i kast med de japanska sifferpusslen när du pendlar till jobbet, slappar i fåtöljen, väntar på bussen, ligger på stranden eller bara har en stund över för dig själv. Och vi behöver väl inte förklara vilket förträffligt träningsredskap Sudoku för alla är för hjärnan?

Tidningen är toppen för knoppen, helt enkelt!

Write Your Own Review
Du recenserar: Sudoku för alla - Prenumeration
Ditt betyg