Snabb leverans
1-3 dagars leverans*
Handla tryggt med Klarna
Handla tryggt med Klarna
100+ nya korsord varje vecka
100+ nya korsord varje vecka

Krysset favoriter - nr 2

Startar från
2024/03/07
Nästa utgåva utkommer
2024/05/08

Krysset Favoriter innehåller alla de populära inslagen från Krysset. Bildkryss och korsord som utmanar hjärna, allmänbildning och ordkunskaper.

Mer information
• Passar den kluriga
• Tidlöst & klassiskt
  • 1-3 dagars leverans (prenumerationer skickas vid nästa utgivningsdag)
  • Nöjd kund-garanti
 
Mer information
Kategorier Bildkryss
Språk svenska
Storlek 21 x 30 cm
Svårighetsgrad Svårt
Antal sidor 32
Level 4 pennor
Utgivningsdatum Utgivningsdatum
Nästa utgåva utkommer 8 maj 2024

Krysset Favoriter innehåller de allra mest populära inslagen från Krysset – bildkryss och korsord som utmanar hjärna, allmänbildning och ordkunskaper. Vi har samlat några av Sveriges vassaste konstruktörer för att ge dig många timmars underhållning och utmaningar för din hjärna. Här återser du ”Glada Galleriet”, ”På Spåret”, ”Kunskapskedjan”, ”Säg det i toner” och många andra populära inslag från Kryssets långa historia. Ämnen som geografi, populärkultur, film, tv och musik ger dig chansen att briljera med din allmänbildning, men även lära dig något nytt.

Oavsett om du gillar att sjunka ner bland rutorna i flera timmar, eller om du behöver något litet att distrahera dig med medan du väntar på bussen, så finns det i Krysset Favoriter!

Tidningen kommer ut sju gånger per år och är en av våra medelsvåra till svåra tidningar med fyra pennor i svårighetsgrad. Många timmars underhållning utlovas i varje nummer.

Write Your Own Review
Du recenserar: Krysset favoriter - nr 2
Ditt betyg
Våra favoriter